Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/denraadne.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Om Den Raadne Banan - Den Rådne Banan Festival
 

Om Den Raadne Banan

Musikmejeriet

En festival for alle

Festivallens program afspejler et ønske om at der skal være noget for alle aldre. Både til de helt små, til de unge og til de voksne. Musikprogrammet stritter i alle retninger og omfavner mange genrer – folk, instrumental, metal, pop og mere eksperimenterende genrer. Udover det kommer der en gruppe historiefortællere fra Morsø Fortællekreds og slår sig ned om et af de udendørs bål for at kapre tilhørernes fantasi med alt fra gamle nordiske myter og sagn til lokalt forankrede historier. Der er gøglershow, og et stort legeland som børnene kan slå sig løs i.

gaardhygge

Den 1. September 2018 så en ny festival dagens lys i Nordsalling: Den Rådne Banan. Her inviteres bands, cirkusartister, historiefortællere, gøglere og dansere til at blande sig og skabe en mikro-festival, der sigter mod en lidt anden oplevelse end den gængse musikfestival.

Den Rådne Banan er arrangeret af en lille gruppe frivillige. Alle i vidt forskellige aldre med det fællestræk, at de vil skabe noget lokalt. ”Håbet er at festivallen over årene kan blive et rigtigt fælleseje – en ”vores festival” – hvor der er plads til at alle kan byde ind og være med i skabelsen”.

I forsøget på at komme ned på jorden, inden for rækkevidde og på bølgelængde med alle jer kære gæster som så glædeligt læser med på vores opslag her på siden, præsenterer vi nu den hårde kerne bag Den Rådne Banan: Hovedbestyrelsen i foreningen musikmejeriet!
Vi er en broget flok fra egnen, som i løbet af året holder en frygtelig masse møder og drikker kaffe, og prøver at sætte rammerne for årets festival. Med glæde præsenteres nu (fra venstre):

team bag den raadne

Morten Ørskov
Helt og aldeles selvstændig tømrer og vandre-entusiast, som oprindeligt kommer fra Skive (nu bosat i Handbjerg) og har et stort hjerte til håndbrygget øl, og ”Den slags nærvær der foregår live, i realtid og uden om digitale medier.”

Andreas Svane
Metalpræfererende selvstændig snedker og bådbygger med hjemstavn i Grættrup city og en forkærlighed for Land rovere, værksteder og te med mælk i.

Birte Krath
Pædagog med oprindelse i Frederiks, der finder glæde ved mad, musik, mennesker og det, der sker imellem dem, og som: ” håber, at rigtig mange vil gæste Den Rådne Banan, og på den måde være med til at bakke op om et smukt fællesskab og om at give amatører en scene”

Flemming Graversen
Skolepædagog med Hjemstavn i Virksund (med selveste Selde som fødeby) og inkarneret musik-entusiast, musik-elsker, musik-nørd!